Imate pitanja? Pozovite nas na 011/32-32-128

TRANSFORM

×
 x 

Korpa je prazna
KorpaKorpa je prazna

Natpisi za kancelarije

INFORMACIJA KOJA OSTAVLJA UTISAK!


Front Office je modularni sistem izrađen od aluminijumskih profila predviđen za obeležavanje kancelarija koji je u potpunosti moguće uskladiti potrebama Vašeg poslovnog objekta. Front Office se razlikuje od drugih proizvoda na tržištu pre svega po tome što ne pruža samo šturu informaciju posetiocu objekta već informaciju koja ostavlja utisak! Ukoliko želite da Vaša firma izgleda profesionalno i moderno, obeležena prema svetskim standardima i poslednjim trendovima onda je Front Office pravo rešenje za Vas.

Ovaj proizvod odlikuje izuzetna preglednost informacija, kvalitet izrade i vizuelni efekat.
Front Office se izrađuje od eloksiranih aluminijumskih profila i graviranih uložaka - inserta koji su daleko uočljiviji, dugotrajniji i otporniji na vremenske uticaje i habanje od štampe na papiru ili plastici. Inserte i profile je lako zameniti novim ili promeniti mesta postojećim. U tome modularni sistem pokazuje svu svoju ekonomičnost, praktičnost i jednostavnost sa jedne strane i izuzetan vizuelni efekat sa druge strane.

Prilikom izrade uložaka koristimo najmoderniju CNC i lasersku tehnologiju sečenja i graviranja, što nam omogućava izradu u kratkim vremenskim rokovima bez ograničenja u pogledu izbora materijala. Gravirani ulošci koji se koriste prilikom izrade Front Office sistema su proizvod firmi Gravograph - Francuska i Rowmark - SAD. Aluminijumski profili su proizvod firme Co-Sign - Belgija, svetskog lidera u oblasti aluminijumskih modularnih sistema za obeležavanje.

Standardna širina aluminijumskog sistema profila sa graviranim insertima je 150 mm, a po potrebi može biti i veća. Pojedinačne oznake (moduli) se izrađuju u tri širine: 31, 62 i 93 mm. Poseban dvostruki modul širine 31 mm omogućava 2 posebna inserta za imena, prezimena i funkcije zaposlenih.

Ulošci - inserti se izrađuju od posebnih vrsta kvalitetnih plastika koje su predviđene za industrijsko obeležavanje, unutrašnju i spoljašnju upotrebu u obeležavanju objekata. Ove plastike se izrađuju u dva sloja. Površinski sloj je boja materijala, a dubinski sloj je boja slova. Boja materijala i slova bira se iz proizvođačke ton karte materijala.

U posebnim slučajevima graviranje se može vršiti i direktno na aluminijumskom profilu ili aluminijumskom ulošku što omogućava bojenje logotipa u više boja prema korporativnoj knjizi grafičkih standarda firme u RAL ili PANTONE skali.